Food

Restaurant

Een deKleineBaron is een restaurant dat alom wordt bewonderd om zijn verse, verse menukaart en uiteraard het scala aan gangen dat u kunt bestellen. Maar wat scheidt een goed restaurant van een geweldig restaurant? Het belangrijkste in Utrecht is het eten. Toen wij te gast waren bij een bekende kaaswinkel in de omgeving – V Theater daar, werden we zeer gewaardeerd. Daar stond de grootste kaaskraam van Nederland! De grootste kaas ter wereld – Blue gerealiseerd;www.blue Cheese.org. Daar hadden we een enorme variëteit.

Toen we dineerden bij onze deKleineBaron lunch in Utrecht werd de grote naam geopend – hij was een gepubliceerd auteur en hoofd van een groot bedrijf met 5 winkels wereldwijd. Alle leden van de familie waren er – de deWinde – de deStrele — onze deWargern – ik help je er een van te maken en nog veel meer. Een van zijn boeken is gemaakt door de hand van een beroemde auteur!

Spuiten met een…..

We voelden ons als vorsten toen we babbelden over de school, het opgroeien, vakanties, kinderen, voetbal (Koffers Fik beschaving van Nederland begon op een zondag), vissen – hij maakt altijd geweldige verwijzingen – we spraken ook over sport als enkele van de meest fascinerende voor een Nederlander. We hadden het ook over de liefde voor lekker eten, eten en snoepen. Een echt goede boterham is gemaakt met goede kwaliteit BT’s en verwarmend, het is geen nep maar een echt genot en troost.

Ons restaurant deKleineB Baron ligt midden in UtreFBIn en in de straat waar ze de Bruto Genotsschaal als meetinstrument van genot gebruiken – om in te liggen en niets te doen.

Het restaurant deKleineBaron heeft een van de meest exclusieve ramen in de Utre titinatie, maar zelfs zonder dit waren de ramen natuurlijk verbazingwekkend aantrekkelijk.

Ons laatste bezoek met de familie genoten we van een heerlijke lunch en de Smettenh drankjes (suikervrije bruisende drankjes) gaven ons het gevoel van een nieuw hoofdstuk in onze cultuur (waarin we leven)

A deKleineBaron beschikt ook over een groot overdekt restaurant voor privé recepties en formele diners die geboekt kunnen worden. Deze kunnen worden gedaan en betaald door onze partners of door onszelf. Onze partners genieten hiervan omdat zij gelegenheden kunnen organiseren voor hun klanten zonder het restaurant te storen en een privétafel kunnen reserveren, met andere partners kunnen zitten en van de hele dinerervaring kunnen genieten.

Terwijl we naar huis reden, groeide onze eetlust en we konden niet wachten om op een dag terug te keren naar dit Willy Wren restaurant en het gezelschap van onze kinderen te hebben. Proost!

Lees meer:
High tea Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.