Uncategorized

Hoe u tijd en geld kunt besparen?

Visverkopers zijn ketens van etablissementen die voornamelijk verse, malse en diepgevroren vis leveren, normaal gesproken uit lokale wateren en daarom niet rechtstreeks op afstand worden gekocht, in feite een behoorlijke afstand, meestal van de Japanse havens. Maar ken je ons nog niet? hier komt een van onze verhalen voor u om in gedachten te houden.

Toen ons gezin medio 2007 terugkeerde van een reis terug naar Japan, brachten we onze dochter, mijn vrouw en de vrouw van mijn broer, een grammofoonplaat, een paar kinderen en mijn schoonmoeder mee. We brachten ook onze kinderen en mijn schoonmoeder mee terug naar onze geboorteplaats, omdat ik haar de kans wil geven om ons te vergezellen. We komen allemaal terug van een vakantie die mijn schoonmoeder vorig jaar nam en ze was al in de 70. Mijn schoonmoeder is ook in de 70 en kijkt uit naar een volgend avontuur, een vakantie tot Z dagen of zo, na deze lange reis.

Hier kwam mijn vrouw een paar jaar geleden met me mee, toen ik haar met de hele familie naar een oud vissersdorpje reed, ze was echt onder de indruk van hen en we voelden ons heel goed in elkaars aanwezigheid, we waren allemaal vrienden. Maar ik vroeg me af, wat is er nieuw, ze is al bijna twee decennia visboer, wat is de haast? als ik erover nadenk, is dit gevoel van urgentie en opperste enthousiasme wat we vandaag allemaal in ons eigen leven zouden moeten toepassen, we weten dat verandering onvermijdelijk is, maar verandering is niet erg gemakkelijk, dus hoe gaan we ermee om? Ik heb het volgende verhaal overwogen en ik hoop dat het onze lezers zal inspireren om hun eigen omstandigheden met passie, kracht en behendigheid onder ogen te zien. Stelt u zich eens voor in de volgende situatie, u denkt al geruime tijd na over hoe u een probleem kunt oplossen,

Kijk eens in je jaszak waar je al die stukjes papier wilt stoppen waar in het verleden aan gewerkt is, die nodig zijn voor het project. Graaf ze uit en leg ze opzij. Dan heb je een potlood, een stuk papier, een woordenboek, een puntenslijper en natuurlijk een paar postzegels nodig om ervoor te zorgen dat alles op tijd en in de juiste staat op de plaats van bestemming aankomt. Controleer de postzegels tegen elkaar, maak snel een kopie en leg ze terug, het project is klaar.

Stel je nu voor dat je alles op tijd levert, het project is geregeld, er zijn geen problemen, geen zorgen en er kunnen geen zorgen ontstaan. Ga je gang en controleer het project opnieuw. Is het je opgevallen dat de stempels en potloodstiften nog intact zijn? Dit is een goed teken.

Het project is nu bijna klaar en de stempels en potloden worden netjes opzij gelegd. Ga je gang en maak alle vijf kopieën van de definitieve versie. certificeer onafhankelijk alle kopieën en maak er een punt van dat het proces wordt gevolgd en niets is weggelaten.

Zoals je kunt zien, zal deze methode je echt helpen om behoorlijk wat tijd en moeite te besparen, de tweede methode zal veel tijd en moeite besparen wanneer je echt een objectieve finale moet houden en het een groen wordt licht voor iedereen.

Je eigen team aan je project laten werken is een geweldig idee, maar het zal zeker het keerpunt zijn van elk project en bedrijf als je het goed kunt managen. Jij en je team weten wat ze moeten doen en waar ze het moeten doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.