Food

De eetcultuur van India

Restaurant Hilversum

flora en fauna

Deze fascinerende eetcultuur is geabsorbeerd door vele soorten mensen over de hele wereld. Ontdekkingsreizigers zijn naar de bergen gereisd om de lekkernijen mee terug te nemen die bekend staan als “het voedsel van de Goden”. Zelfs oorlogen door de jaren heen hebben het enthousiasme van de liefhebbers van eten niet getemperd. Vandaag de dag serveren veel hotels en restaurants Indiase gerechten. In feite is het een bloeiende business. Dus, als u naar Amerika wilt, wacht dan niet langer. Seizoensgebonden toerisme naar India is een van de meest efficiënte manieren om van Indiaas eten te genieten.

De eetcultuur van India is een mix van culturen, ingrediënten, en kookstijlen.romig gekruide gerechten, verse groenten, lauwwarm schapenvlees, pittige kebab, Butter Chicken, eend en rundvlees masala, pulao, Khichadi, Indiaas Chinees, Japans en Koreaans eten, diepvriesmaaltijden, biologische voeding, en nog veel meer.

exotische vruchten zoals guave, tamarinde en limoen worden vaak gebruikt in de Indiase keuken. Naast de eetcultuur is India ook bekend om zijn specerijen die een zeer grote invloed hebben op het eten in ons land. Op grond van de culturele verschillen tussen het voedsel in de twee landen hebben de Engelse kolonisatoren een aantal interesses en ideeën in de culturen van India geïntroduceerd.

Het eten in India is niet alleen belangrijk, maar ook mooi. De traditionele recepten, specerijen en kruiderijen zijn prachtige hulpmiddelen om het voedsel te creëren dat we vandaag de dag zien. Om culinair succes te behalen, zijn speciale ingrediënten nodig, die worden overgebracht door koninklijke uitnodigingen en Poll-uitnodigingen. Vandaag de dag worden akenews wijd verspreid in de massamedia en ook in de echelons van de samenleving. De wereld komt dichter bij India. Wij zijn een natie aan het worden die bekend staat om ons voedsel, maar onze manier van koken en onze Pollackments aan de natie zijn ook aan het veranderen.

Lees meer:
Indiaas Restaurant Hilversum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.