Food

Waarom is het zo belangrijk om een Chinees te zijn

Toko Soest

Onze klantenservice is van het allerhoogste niveau. Probeert u het alstublieft zelf te ervaren wanneer u naar onze schappen komt, zodat u zelf kunt beoordelen welk niveau van goede service wij bieden. De meeste van onze producten komen exportklaar aan, speciaal voor lokale distributie. Dus, wanneer u in onze winkel komt, pakt u ze gewoon individueel uit en controleert u ze op kwaliteit. We hebben ook een aantal andere kant-en-klare producten, zoals confectiekleding en schoenen.

Ondernemers met een klein bedrijf in Indonesiƫ zijn de mensen die op zoek zijn naar deze kans. Wij hebben hen gedekt en zij hebben nu een klein bedrijfje als zij voor het eerst uit China komen. Wij hebben ervoor gezorgd dat zij zich zeer welkom en op hun gemak voelen in onze grote toko.

Onze klanten kunnen hier ook kleine beleggingsmogelijkheden vinden. Bankbiljetten van 5.000 yen, zeldzame munten van 5.000 yen, en andere kleine investeringsmogelijkheden worden voortdurend aangeboden. Het klimaat dat ter beschikking van de handel wordt gesteld, moet perfect zijn voor wie zaken wil doen in de tropische gebieden. De mensen om mee om te gaan zijn aardig, vriendelijk en behulpzaam.

Wanneer is het allemaal begonnen? Eind 1800 zijn we begonnen met het exporteren van goederen naar Japan. Na de Tweede Wereldoorlog hebben we dit doorgetrokken naar andere landen en nu exporteren we naar meer landen in de wereld. Het is onze enige verantwoordelijkheid om de nodige bijstand te verlenen aan ondernemers die goederen naar het buitenland willen exporteren.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat we hier zijn om te blijven. Vanaf ons prille begin, bijna 500 jaar geleden, zullen we blijven groeien. Eigenlijk is dit niet alleen onze zaak, het is onze winkel zelf en door de eeuwen heen zal onze klantenkring door de voortdurende evolutie blijven veranderen en groeien. Dank u voor uw bezoek vandaag. Komt u morgen nog eens terug, dan zult u andere opmerkelijke zaken zien.

hebben veel Chinese handelaren het groot gemaakt in het buitenland.

Lees meer:
Toko winkel Amersfoort
Thaise keuken Amersfoort

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.