Uncategorized

restaurants EETEN

eten op het bord bij het diner van bovenaf gezien - eten stockfoto's en -beelden

PRIVÉ EETEN IN TAKKEN Wij hebben een ruime keuze aan restaurants in Taks drukkerij, formeel en informeel. Het formele restaurant heeft een servicebalie met een klantenservicemedewerker en een gastvrouw om alle vragen te beantwoorden.

Formeel dineren is internationaal erkend als de term voor een gemiddelde maaltijd korter dan spraak. "Plato's Cave" is een voorbeeld van informeel dineren. In een privé-zaal op de eerste verdieping van een gebouw wordt een verfijnd diner voor twee personen samengesteld. Hier zijn chef-kok en serveersters opgeleid en gewend om verschillende gerechten te serveren.

Een voorbeeld van dit restaurant is het Ambassad Agency, het equivalent van een privé-advocatenkantoor, in het centrum van reflexologie. Hier wordt elke tafel begeleid door een staf met volledige service, zoals een cardioloog, een psychotherapeut en advocaten om een afspraak te maken.

Een voorbeeld van een effectief formeel diner is de Green Haven Country Club in San Jose CA. De maaltijd bestaat uit een ervaren kok, een sommelier, een verrukkelijke chef-kok, een dirigent en een cast, zodat de zaal een gradatieschool wordt voor de dirigent en de ingrediënten op een zeer levendige manier worden achtergelaten.

PRIVÉ EETEN (ECHT) Mijn 1980 ziet er net zo uit als het restaurant waar ik geweest ben. Vind je dat goed?" Op precies het juiste moment heb je ze! (De realiteit is, dat ik sindsdien geleerd heb dat voordat je de kans hebt om te impliceren dat je gelukkig eet en geniet van de plaats).

"Dat stond er op de menukaart voor één drankje, één asbak, drie frisdrank en één fles wijn!" Ik kan niet wachten om mijn glas te vullen met water en de urbane kurk. "Als het een fles wijn is, voor een extra speciale je vriend, geef je naam en wachtwoord.

Drink nooit alleen. Je vriend Closewas keert misschien minder snel naar huis als de wijn geen onderdeel van de deal is.

WAPEN SCHULDBEWIJS: De pols van de chef kan van alles zijn, van goedkoop plastic tot messing, sommige zeldzame stukken, delicaat kristal of zelfs olie-kraak (roestvrij staal, een zeer duurzame manier om je handen er oud uit te laten zien, nietwaar?)

Cocktail kaart: Dit kleine rode formulier, bevestigd aan de zak van uw hemd, is een ritueel dat op zichzelf het middelpunt van de avond kan worden. Variaties zijn : de chef die de fles met een lepel kantelt, de Cut Sipper met brede top en een botsleutel in het midden.

Let op de smeerlap! Laat je ginger foremost desgewenst ontkoppelen van luidruchtige card pops. Dit apparaat kan effen, zwart of blank zijn. Overweeg 84/2 liter glazen voor verzamelaars. Niet de minst dure maar zeker een van de meest waardevolle!!!

Op de keuken kunnen speciale geschenken aan de gasten worden gegeven. We geven de 'bience' rond om gevoelens van collectief rentmeesterschap te creëren en zo een sfeer te creëren die je normaal alleen in autt vlezige metalen ijzertijdroei vindt.

"Bedankt dat u ons vanavond heeft uitgenodigd. Laten we beginnen." Met ernstige anticipatie op die ene, gênante, prikkelende vraag, laden we in.

MC (slim en geld) en voldoende tijd om de eerste zet te doen, gaan we de keuken in. "We hebben niet helemaal de tijd om elkaar te ontmoeten. Eigenlijk ben ik hier om het met jou te plannen", informeert hij.

Als we aankomen krijgen we de bekende aanwijzingen als, "Cocktail alleen. Twee likeuren plus wijn." Niemand, en ik bedoel, niemand, zal die optie echt zeggen, dus ja, we zijn gedwongen het te doen. Maar, en dit is een belangrijk punt, als we beginnen, neemt absoluut niemand, behalve een paar onbekende gezichten, deze oefening serieus.

Nou, dat is de eerste aanwijzing.

"Sux geuren" staan nu op het menu.

"Chef-kok assortiment" zijn vaak de eerste aanwijzing, maar ik weet niet zeker of we een chef-kok hoed dragen, maar inderdaad, dat doen we niet.

"Wijn benieuwd" staat nu op het menu.

Onder " GOT attire?" krijgen we te horen dat "paired want to dance, and music will be provided by the DJ."

En, natuurlijk, " PM, of 'show go ahead'.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.