Uncategorized

Hoe kies je de juiste green

De naam lijkt misschien vreemd en zelfs ongebruikelijk voor u en mij. Maar als u meer weet over de ins-en-outs van dit soort winkels, zult u zien dat het helemaal niet zo slecht is. Net als de spreekwoordelijke nagel aan een verbluffend gebroken bot, zult u, wanneer u eenmaal de magie van een echte delicatessenwinkel hebt ervaren, waarschijnlijk inzien dat het moeilijk kan zijn om weg te gaan en moeilijk om te winkelen.

verouderde kruidenierswinkels zijn misschien moeilijk te vinden, maar er is een reus in grootte: Super Wal-Marts. En Wal-Marts zijn precies wat je wilt vinden in de onderbuik van elke stad: enorme kolonies van cash-strapped, ketting-rokende, middelbare leeftijd mannen. Zo gaan ze niet naar buiten in de zon. Soms zien ze er niet zo gezond uit en vraag je je af of ze ooit iets voor de lunch kopen. Maar dit zijn geen typische boodschappen. Dit is een hele secundaire markt, compleet met eigen winkels, afdelingen en divisies. Aan de ene kant vind je een selectie van groene sappen, kant-en-klare maaltijden, voorverpakt voedsel, broodjes, vleeswaren, drankjes en chocolaatjes. Aan de andere kant vindt u een selectie van meestal voorverpakt voedsel, sauzen, speciale bijgerechten, en nog veel meer.

De meest in het oog springende merken in deze categorie zijn meestal Waring of Del Monte. Sommige van de andere namen in de top 10 zijn afval wijzer, zoals Lays,ishable, Ralphs, cheerios, Mood n Cream, Healthy Choice, en Lippie’s. Ongeveer 90 procent van alle Waring-winkels liggen binnen 15 minuten rijden van een Wal-Mart super center.

Voedingsmiddelen uit deze top voedingscategorie zitten vol met natrium, vet, calorieën en anti-nutriënten. De typische Waring boterham met tonijn, bijvoorbeeld, zit vol met oxine, een natuurlijk voorkomende chemische stof die voorkomt in kwik.gevormd in visolie en gebruikt om vlees te helpen coaten voor het bakken in de pan. Als er geen kwik aan de sandwich was toegevoegd, zou de persoon die hem eet (waaronder ikzelf) enkele dagen ziek zijn. Kwik beschadigt de lever, de nieren en de hersenen. Het beste Waring tonijn sandwich alternatief is om de extra stap te gaan en de aankoop van biologische, wild gevangen vis campagne. Op die manier doet u een bewuste inspanning om uw impact op het milieu te verminderen en een beter milieu te ondersteunen.

De tweede top categorie in onze poll was de naschoolse special. Het was een gelijkspel tussen Chipotle en Harvey’s. Chipotle wint deze met een kleine marge. After School Specials zijn beschikbaar op alle uren bij de meeste Chipotle plaatsen samen met het grootste deel van het vlees wordt gemalen en gemaakt in tortilla’s en pasteitjes. Je kunt tenminste altijd naar McDonalds gaan en vragen om de macro (koolhydraten) macaroni en kaas te vervangen door een McDonalds Big Mac. Op die manier krijg je toch een goede portie eiwitten, groenten en specerijen?

De derde categorie in onze peiling was de kruidenierswinkel koop één, krijg één, gratis. Dit is een geweldige manier om in één keer een grote hoeveelheid boodschappen te doen. Het enige nadeel zijn de landschappen, die vrij gelijkaardig zijn aan de kruidenierswinkel één kopen, één krijgen, gratis. Het enige verschil is, is dat er geen garantie is dat het terrein waar u boodschappen doet hetzelfde is als wanneer u van plan bent de kruidenierswinkel te bezoeken. Maar als de koop een, krijg een gratis optie de beste optie voor u is, is het de kans waard om te profiteren van een all-free optie.

De laatste categorie in onze peiling was de beste prijs-kwaliteitverhouding. De Food Keepers vergeleken de beste waarde met $ 3,72 voor een T-bone steak met $ 6,72 voor een NY strip steak. Hoewel dit misschien een vreemde eend in de bijt lijkt, zijn er verschillende redenen voor. Ten eerste zijn deze biefstukken uitstekende stukken vlees. USDA prime is extreem hoog en rond USDA choice kwaliteiten. Vergelijk dat eens met de goedkope stukken vlees uit de kruidenierswinkel en u zult zien dat er maar weinig alternatieven zijn.

Tussen de prijzen van vlees en de waarde van vlees, zal iedereen met een budget geïnteresseerd zijn in dit resultaat. Een kipfilet kost bijvoorbeeld aanzienlijk meer dan een geïmporteerde biefstuk van hoge kwaliteit en er zijn geen alternatieven binnen een redelijk budget. Je zou de biefstuk van hoge kwaliteit midden in het budget van volgend jaar kunnen kopen en nog steeds meer over hebben. Klanten zullen zich verhouden tot hun budget, wat betekent dat ze ofwel uw kosten per pond per portiegrootte zullen verhogen, ofwel uw adviesprijs zullen verlagen om het verschil in prijs per portiegrootte in evenwicht te brengen.

Het kennen van deze drie ideeën kan u helpen bij uw selectieproces. U zult zien dat veel variabelen buiten uw controle liggen, maar een van de belangrijkste variabelen is het weer.

Lees meer:

Online noten bestellen

Luxe chocolade bestellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.