Food

Hoe gebruik je een houtskoolgrill

Ik geef de voorkeur aan baby back ribs en als ik een rack van ribs kook, gebruik ik ofwel een gasgrill of een waterkoeler. Ik gebruik een gasgrill omdat die makkelijker aan te houden is. Ik gebruik ook een waterkoeler omdat ik zo’n kok ben die het niet erg vindt meer te betalen voor brandstof die in het lichaam gaat dan voor het lichaam om te produceren.

Spare ribs kunnen zowel binnen als buiten worden bereid. Ik heb het zelfs op beide manieren zien gebeuren. Ik weet dat er bedrijven zijn die de voorkeur geven aan buitenrecepten. Maar voor mij is koken een kunst, en ik denk graag na, en ik verkies koken boven bereiden.

Een basisscenario bestaat uit een of ander drankje, een stuk vlees of twee, een paar bijgerechten (meestal macaroni met kaas, maar andere keuzes zijn ook aanvaardbaar), en dan de ribbetjes. In elk restaurant waar ik ben geweest, heb ik de kinderen hun “cuppa” zien eten. Thuis heb ik de volwassenen een beetje meer laten toevoegen aan het toch al perfecte gerecht, en ik heb de kleintjes zien smullen. Ik zeg niet dat dat slecht is, maar zo doe ik het. Ik neem mijn tijd, en zorg ervoor dat de ribben goed gekruid zijn. Dan haal ik de ribbetjes van de grill en leg ze op de barbecueschotels. Ik pluk er gewoon wat van en gooi ze weg voor het goede doel, of wat dan ook. Dat is het!!

Ik heb nog nooit een doorgewinterde (of echt doorgewinterde) pitmeester zijn neus zien ophalen voor een joe zoals deze.

Natuurlijk, als u een beetje flacid ziet op de bodem van het eenmaal gebakken product, is het vrijwel zeker ofwel al geopend en gekruid, ofwel staat het op het punt ongekookt te worden. Wat is het beste, om aan een bestaand product te peuteren? Wel, het antwoord is duidelijk. Als je deze producten wilt gebruiken, moet je of weten hoe je ze moet stylen, of een pit/grill/smoker hebben… en probeer in ieder geval te voorkomen dat je een product koopt dat nog niet goed gaar is. Met andere woorden, als u voor de eerste keer een rib/sparerib/roestvrijstalen grill koopt, zou u wat onderzoek moeten doen naar de stijl(en) voordat u zelfs de eigenlijke grill koopt, en zeker voordat u hem gebruikt.

stijl: Wat is het verschil?

Geloof het of niet, een verrassend groot percentage kopers maakt geen onderscheid tussen grills en barbecues. En hoewel dat een generatie geleden misschien nog zo was, is het vandaag de dag helemaal niet meer waar. Hoewel sommigen een houtskoolgrill per se willen zien als een eenvoudige houtskoolgrill, zal een doorgewinterde pitmaster u vertellen dat dit niet de twee meest accurate manieren zijn om het te beschrijven. In feite, als je dieper en dieper graaft in de achterste ribben en de brisket, zou je kunnen ontdekken dat er een andere term is voor wat je waarschijnlijk aan het bekijken bent – een varkensgebraad.

Dit is een zeer ouderwetse manier van koken. Het heeft in de loop der jaren misschien wat veranderingen ondergaan, maar het basisontwerp is er een dat al een hele tijd bestaat.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.