Food

Hoe ga je om met je favoriete gooey

Churros

Churros worden altijd beschouwd als een smaakmaker en zijn de perfecte mix van zoet en zout. Dat is waarom ze beroemd zijn in alle delen van de wereld. Waar je ook bent, churros zijn snel met de hand te maken en heerlijk om te eten.

Churros zijn er in vele variëteiten en worden beschouwd als het ultieme snoepgoed. Je kunt ze krijgen in een pakje, een zakje, een ring, een groen, wit of paars blikje, of zelfs in een potje of metaaldraad in de vorm van een bloem. Ze zijn vele maanden houdbaar in de koelkast. Je hoeft ze dus alleen maar tevoorschijn te halen wanneer je trek hebt in een decadente snack.

Denk niet dat je er gewoon van kunt snoepen zonder je zorgen te maken over je gezondheid. Deze verleidelijke hapjes zitten namelijk vol met suiker en zout en zijn dus slecht voor de gezondheid.

Wil je je gezicht niet opmaken? Geen probleem. Hier zijn wat tips over hoe je met je favoriete lekkernij omgaat.

1. Gespleten perziken zijn de go-to fruit dit seizoen. 2. Groenblijvende bladeren en felgele aalbessen – deze laatste lijken op de mand van de Golden Ash. Ze worden begin oktober geoogst en lijken op nieuwe pruimen. Omdat het zo vroeg in het seizoen is, is er genoeg aanbod.

2. TomatenGa voor een soufflé deze herfst. Alles wat je nodig hebt is een paar perziken en wat zware room. Kook de perziken in room en voeg dan de aangemaakte room toe. Verras ze met een paar druppels vanille en een paar druppels chocolade. Strooi er kaneel en wat zout en peper naar smaak over. Druppel vlak voor het serveren de perziken en room met wat ijs erover en garneer met krenten.

3. Bramen – Warme versies zijn ideaal om te dippen. Als uw kind op dieet is geweest, is dit een gezonde traktatie en een toetje op het menu. Snijd verse aardbeien in plakjes en leg ze op een rooster. Stop een briefje in het bakje: “Dit zijn aardbeien gedoopt in chocolade. Uw kind zal dit heerlijk vinden!” Zoet de chocolade met een mengsel van banaan en melk. Het mengsel dat zo ontstaat, wordt in de chocolade gedoopt en smaakt naar bramen. Deze bakjes zijn prachtige cadeaus en gezonde desserts om aan je kinderen te serveren.

Deze kuipjes met braambessensmaak zijn gezond en leuk om je kind mee te verwennen. Doe wat inspiratie op en maak het soort kuipjes en tubetjes dat de persoonlijkheid van een ECHT kind zal weerspiegelen.

lees meer:

Spaanse churros

Churros kraam 110

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.