Food

Aziatisch Voedsel

Frituur Sluis

Onze winkel is een van de bekendste levensmiddelenwinkels in de stad. We bedienen de lokale bevolking al meer dan 60 jaar. Friet, hamburgers, gebakken aardappelen, frites en meer zijn allemaal zaken die u nodig heeft om uw leven een beetje pit te geven. Met het eten uit ons restaurant in Sluis kan iedereen zich prima vermaken, zonder dat u het hoeft te koken.

Koreaans eten – Gehakte en gebarbecuede kip, varkensvlees, vis, olijven, kool, suikerriet en taugĂ© zijn wat je altijd bij je moet hebben als je Koreaans eet. Terwijl het vlees en de groenten zeer pittig zijn, moeten de rijst en de barbecuesmaak altijd perfect zijn. Dus, als je eten bestelt, zorg er dan voor dat je ook de juiste hoeveelheid barbeque bestelt. Het is altijd een goede zaak om een grote verscheidenheid aan maaltijden in het restaurant te hebben, omdat u altijd wel iets zult vinden dat lekker voor u is.

Mexicaans eten- Hoewel taco’s, burrito’s, quesadillas en nacho’s populairder zijn in Mexico, heeft Taiwan ook zijn eigen soort taco’s. Het is de rijst en bonen schotel genaamd dimsum. Als je nog nooit dimsum hebt gegeten, moet je het zeker een keer proberen, want het is een delicatesse in het land. Over het algemeen wordt dimsum beschouwd als een zeer informeel gerecht, dus zorg ervoor dat u voorbereid komt. Het kan heel gemakkelijk verward raken met de verschillende namen van dimsum ook, dus maak je geen zorgen over de namen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.